» 450 g világos és sötét tarisznyarákhús » 350 g spagettini » 6 ek. olívaolaj » 2 gerezd zúzott fokhagyma » 1 kimagozott és finomra vágott piros chili » 3 ek. aprított petrezselyem » 1 k. reszelt citromhéj » 2 ek. citromlé » só, bors » citromgerezdek
Kagylóhúsokat keverjük össze egy tálban.
Főzzük ki a spagettinit, majd tartsuk melegen. Pirítsuk meg a fokhagymát és a chilit. Tegyük bele a rákhúst, a petrezselymet, citrom levét és héját, majd pároljuk addig míg a rákhús át nem melegedett.
Rákhúst a maradék olívaolajjal tegyük a tésztára, és keverjük össze.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom