» tormamártás: » 2,2 deci ketchup » 2 evőkanál reszelt torma » fél kiskanál csípőspaprika-krém » fél kiskanál Worcestershire mártás » 1 evőkanál friss zöldcitromleve » durva szemcséjű só » 2 tucat osztriga kagylóhéjban » friss citromgerezdek, a díszítéshez
A mártáshoz a ketchupot, a reszelt tormát, a paprika krémet, a Worcestershire mártást és a friss zöldcitromlevet összekeverjük. Egy tálat kibélelünk 2,5 cm vastagon sóval, a lehűtött osztrigát a só tetejére tesszük, és friss citromgerezdeket helyezünk rá. A mártás kis tálban mellé kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom