A vizet és a quinoát forraljuk fel, majd vegyük kisebbre a lángot, és főzzük 15 percig. Tegyük át egy tálba, és hagyjuk hűlni. Amikor kihűlt adjuk hozzá a pisztáciát, a diót, a rukkolát, és keverjük össze. Melegítsük elő a grillsütőt.
Terítsük ki a szalonnát, tegyünk rá két szelet fügét, a húst, majd csavarjuk fel, és tűzzük meg fogpiszkálóval. Kenjük meg olajjal, és süssük meg a grillsütőn. Vastagon szeleteljük fel, és tálaljuk a quinoával.
Előkészület: 20 perc.
Sütési, főzési idő: 20 perc.
Nehézségi fok: 2.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom