» 1 egész, 1 1/2 - 2 1/2 kg-os tőkehal vagy nyelvhal » 1 csokor kapor » 1 csésze thai páclé » 1 nagy ív, jól beolajozott vastag alufólia
Kenjük meg a hal belsejét páccal. Simítsuk az alufóliát beolajozott oldalával felfelé a konyhapultra. Szórjuk a közepébe a kaprot és tegyük rá a halat. Kenjük meg a tetejét thai páclével, és szórjuk rá a maradék kaprot. Rakjuk rá a fóliát dupla rétegben.
Készítsük elő a grillsütőt alutálcás sütésre, majd helyezzük a becsomagolt halat az alutálca fölé, és süssük 50-60 percig.
Helyezzük a halat egy tányérra, és hozzá köretet kínáljunk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom