Pincho horgászhallal, paradicsommal, langusztinával, zöldpaprikával és tartárral recept
Hány személyre:
» 4 kocka horgászhal » 4 megtisztított langusztina » 4 koktélparadicsom » 1/2 zöldpaprika » 1 evőkanál tartármártás » tengeri só » extra szűz olívaolaj
Első lépésként egy pácára szúrjuk a kocka horgászhalat, egy egész koktélparadicsomot, egy langusztinát és egy kocka zöldpaprikát. Majd megsózzuk és olajon, erős tűzön, mindkét oldalát megsütjük. Melegen, tartármártással kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom