» 8 szelet bárányborda megtisztítva » 6 evőkanál balzsamecet » 2 evőkanál kristálycukor » 2 evőkanál olívaolaj » Só és őrölt fekete bors
Lapos porcelántálba rakjuk a húst. A balzsamecettel locsoljuk meg és utána a cukrot szórjuk rá. Sózzuk- borsozzuk és alaposan forgassuk meg a hússzeleteket a lében. 20 percre rakjuk egy fóliával letakarva a hűtőbe. Az olajat egy serpenyőben forrósítsuk fel. A húst rakjuk bele, a páclevet pedig tegyük félre. 2-3 percig süssük készre mind a két oldalát. A levet öntsük a serpenyőbe és 2 percig forraljuk. Ha besűrűsödött, vegyük ki a serpenyőből és tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom