Roston sült nagy rombuszhal sherryben pácolva spanyol módra recept
Hány személyre: 4 személyre
» sherrypác: » 0,5 dl olívaolaj » 0,5 dl száraz sherry » 6 gerezd fokhagyma, zúzva » 1 kiskanál pirospaprika » fél kiskanál finom tengeri só » 20 dkg aprított, kimagozott kalamata olívabogyó » 20 dkg felaprított paprikával töltött olívabogyó » 4 egész(45 dkg) kisebb rombuszhal, megtisztítva, » ép fejével és farkával
A pác hozzávalóit egy műanyag zacskóban összekeverjük, hozzáadjuk olívabogyókat, és a halat megtöltjük vele. Előmelegített sütőben(220 fok) lefedett tepsiben megsütjük.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom