» 4 szelet(15-20 dkg) tengeri sügér, kifilézve, leöblítve és » megszárítva » 45 dkg kész, kimcsi, durvára darabolva » a koreai mártáshoz: » 0,5 dl szójaszósz » 1 evőkanál cukor » 1 evőkanál rizsbor » 2 kiskanál szezámolaj » 2 evőkanál koreai szárított csilipaprika-pehely » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, » ízlés szerint
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. A halfiléket egy kiolajozott tepsibe helyezzük, a kimcsit rákenjük, és 20-25 percig sütjük. Villával ellenőrizzük. A mártáshoz a szójaszószt a cukorral és a rizsborral felforraljuk, és addig keverjük, míg a cukor feloldódik. A tűzről lehúzzuk, a szezámolajat és a paprikapelyhet belekeverjük. A halat sózzuk, borsozzuk, és a mártással kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom