Pirított ördöghal sült paprikával és bazsalikompürével recept
Hány személyre: 4 személyre
» 4 ördöghal » 1 üveg sült. piros húsú paprika, lecsöpögtetve » 5 dkg puha vaj » finom tengeri só és frissen őrölt fekete bors, ízlés szerint » 3 dkg bazsalikomlevél, összefogva és » laskásra vágva
A grillen tüzet készítünk, A sült paprikát és a vajat turmixgépben pépesítjük, és ízesítjük. A halakat olajjal megkenjük és a grillre helyezzük. Centiméterenként 4 perc sütési időt számolunk, közben egyszer megfordítjuk. A bazsalikomcsíkokat a paprikapürébe keverjük, és a hal mellé kínáljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom