» 4 kisfejű nyelvhal, tilápia, nagy rombuszhal- vagy legényhalfilé » 1 evőkanál vaj » finom tengeri só és őrölt fekete bors, ízlés szerint » friss citromgerezdek és finomra aprított olasz » petrezselyem, a díszítéshez » 45 dkg kimagozott, meghámozott, feldarabolt » mangó » adobo mártás(fokhagymás csiliszósz) » 1 evőkanál friss citromlé » 1 felaprított konzervchipotlé(füstölt jalapeno) » 1 kiskanál zöldcitromlé
A halat hideg víz alatt leöblítjük. A vajat megforrósítjuk, amikor barnulni kezd beletesszük a halat, és 4-5 percig pirítjuk. Addig sütjük, míg opálos és enyhén barna nem lesz. Ízlés szerint fűszerezzük. A serpenyőbe beletesszük a mangó, és 3 perc alatt puhára pároljuk. Hozzáadjuk az adobo mártást, a citromlevet, a konzervchipolét, a zöldcitromlevet, és a hal tetejére kanalazzuk. citromgerezdekkel és petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom