» 1 kb. 2 kg súlyú papagájhal » Páclé: » 4-5 cm vastag gyömbérgyökér » 1 citrom » 4 ek. szezámolaj » 1 kk. só
Távolítsuk el a halról a pikkelyeket. gyömbért reszeljük le, valamint a citromot is, és facsarjuk ki a citrom levét.
Keverjük össze a citromlevet a 4 ek. szezámolajjal, reszelt gyömbérrel, citrom héjával és 1 kk. sóval.
Tegyük a halat alumíniumfóliára, és dörzsöljük be a páclével. Zárjuk össze a fóliát. Süssük meg a halat mindkét oldalon 10 percig.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom