» 4 szelet szürke tőkehal (egyenként kb. 15 dkg) » 1 citrom leve és reszelt héja » 1 evőkanál csilipaprika-pehely » 2 evőkanál olívaolaj » só, őrölt fekete bors
Magas fokozaton melegítsük elő a grillsütőt. A halfilék mindkét oldalát kenjük meg olívaolajjal és tegyük őket a tepsibe a bőrös oldalukkal lefelé. 4-5 percig grillezzük. Fémspatulával óvatosan fordítsuk meg. A csilipaprikát és a reszelt citromhéjat szórjuk rá. Sózzuk és borsozzuk. Még 2-3 percig grillezzük, vagy amíg át nem sülnek. Tálalás előtt csurgassunk rá citromlevet.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom