A
gesztenyemasszát áttörjük, és összekeverjük a
tejszínnel és annyi
tejjel, hogy puha krém legyen. A babapiskótát rumos, cukros
tejbe mártjuk, majd egy forma alját és oldalát kibéleljük vele. A
gesztenyés krém egy részét az aljára kenjük, majd következik a meggy. Újabb réteg babapiskótát teszünk rá, és addig folytatjuk a rétegezést amíg a forma tele nem lesz. Legfelülre babapiskóta kerül. Egy tányért teszünk a te
tejére, hogy a súlya kicsit lenyomja. Hűtőbe tesszük egy napra.
Másnap a babapiskótát késsel kicsit elválasztjuk a forma szélétől, majd tálra borítjuk a süteményt. Az ét
csokoládét gőz felett felolvasztjuk, majd a
vajjal kikeverjük. Ezzel, és
tejszínhabbal tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>