» 15 g vaj » 65 g frissen darált zsemlemorzsa » 200 g feketeribizli-lekvár » késhegynyi őrölt fahéj » késhegynyi őrölt szegfűszeg » 1 zacskó vaníliás nápolyi » 300 g porcukor » 5 evőkanál feketeribizli-likőr » koktélcsersznye
A vajban megpirított zsemlemorzsát összekeverjük az átszűrt lekvárral, majd hozzáadjuk a fahéjat és a szegfűszeget. Az így kapott krémmel megkenjük a nápolyikat úgy, hogy egy mignonhoz 4 nápolyit használunk. A porcukrot és a likőrt összekeverve mázat készítünk és ezzel vonjuk be a mignonokat, majd koktélcseresznyével díszítünk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom