Elökészitünk egy jénai tálat vagy tortaformát. Belerakunk egy sor piskótát s eközben elkészitjük az elsö pudingport a zacskón leirtak szerint,majd amikor kész ráöntjük a babapiskótára. Majd rárakjuk a következő babapiskótasort s eközben elkészitjük a következő pudingport úgy, ahogy az elöbb és ezt is ráöntjük a babapiskótára szép egyenletesen addigra az előző réteg annyira megdermed, hogy nem fog össze folyni. Majd következik az utol
só babapiskóta réteg s közben készül ismét az újabb pudingpor amint kész ráöntjük a babapiskótára. Ha szép óvatosan széléröl indulva öntjük a pudingokat befelé haladva szépen egyenletesen eloszlik a puding a babapiskótán. ha világos szinű puding( vanília,
tejszinízű) kerül a te
tejére akkor
kakaóport szórhatunk rá,így szépitve,díszítve. Tippek: csoki-
eper-vanília, csoki-karamell-
tejszínízű, csoki-karamell-vanília, csoki-
eper-
tejszínízű, stb.
Jó étvágyat!
Szerző:
cicamamy Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>