» 100 g vaj » 100 g porcukor » 1 vaníliás cukor » 300 g reszelt csokoládé » 3 teáskanál rum » 125 g rumba áztatott mazsola » 100-150 g csokoládéreszelék
A vajat habosra verjük a porcukorral és a vaníliás cukorral, majd hozzákeverjük a csokoládét is. Ezután belekeverjük a rumot és a mazsolát, amit korábban rumba áztattunk, majd a masszát pár órára hűtőbe tesszük. A pihentetett masszából kis golyókat formázunk és megforgatjuk mindegyiket a csokoládéreszelékben. Végül jól záródó tárolódobozba tesszük a golyókat és tálalás előtt a hűtőben tároljuk.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom