A rizst terítsük egy tepsibe. A sonkát vágjuk nyolc szeletre. Keverjük össze a tejszínt 1 dl ananászlével, a fűszerekkel és a reszelt sajttal. A sonkaszeletek
A bárányhúst egy éjszakára bepácoljuk: fogunk egy üvegtálat, abba tesszük a húst, majd sóval, borssal megszórjuk, beletesszük a babérlevelet, a rozmaringot,
A gombát felkockázzuk, a hagymát és a petrezselymet felaprítjuk, a többi zöldséget felszeleteljük. A húst összesodorjuk, zsineggel megkötjük, majd a zöldsé
A fűszereket összemorzsoljuk, majd a felaprított hagymával, petrezselyemmal és zellerrel elkeverjük. A gerincet besózzuk, olajjal átkenjük, és a fűszeres kever
A rozmaringot elkeverjük a felaprított petrezselyemmel és zellerzölddel. A gerincet sózzuk, olajjal átkenjük, majd a fűszeres keverékkel bedörzsöljük, és egy
A báránynyelvet felforraljuk, majd amikor kihűlt, lehúzzuk a bőrét. A húst a nyelvvel és a májjal együtt felkockázzuk. A paprikát, paradicsomot és hagymát f
A húsokat, fűszereket, tojásokat, lisztet, tejszínt és a tejfölt összekeverjük, Rama margarinnal kikenjük a választott formát, ebbe tesszük a pástétomot, le
A húst kicsontozzuk, és felkockázzuk, a hagymát, paprikát és a paradicsomot felaprítjuk. A hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a húst és a csontot, majd párolni
Ugrás a lap tetejére >>