A megtisztított halakat megfűszerezzük, halanként hat ajóka gyűrűt húzunk rájuk, beleforgatjuk a felvert tojásba, morzsába, majd tepsibe helyezzük, rászórju
A halfilét gombócokra formázzuk, sózzuk, morzsázzuk, és zsírban megsütjük. A halgombócokra tesszük a bevert tojásokat, leöntjük a mártással, és köménye
A céklát leturmixoljuk a mustárral, az ecettel, a tejföllel és a fokhagymaporral, majd sózzuk, borsozzuk, és mikroban meglangyosítjuk. Eközben a halat sózzuk, b
A halat megtisztítjuk és megszabadítjuk a szálkáitól, majd egy centiméteres darabokra szeleteljük. Meghintjük sóval és ráfacsarjuk a citromokat, amiben negyed
A sütőt 200 fokra melegítjük. Ha friss a banánlevél, akkor a középső eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk,
Elkészítési idő: kb háromnegyed óra
Energiatartalom: 314 kcal/1319 kj adagonként
A fogashal filét mossuk meg, hagyjuk lecsöpögni, és daraboljuk fel kisebb da
A grillsütőn parazsat készítünk úgy, hogy csak az egyik oldalán melegítsen. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverjük. A halat a deszkára fektetjük, a
A pestós krémhez a hozzávalókat összekeverjük, borssal ízesítjük. A grillsütő egyik oldalán leégetjük úgy a tüzet, hogy az egyik oldalán melegítsen. A s
Ugrás a lap tetejére >>