Az almákat megmossuk, megfosztjuk magházuktól, majd óvatosan papírvékonyra szeleteljük őket, sőt akár le is gyalulhatjuk. Az így kapott karikákat olajban ropo
A sajtokat kockázzuk fel. Az almát csumázzuk ki, vágjuk kis kockákra, s rögtön forgassuk bele a citrom levébe (hogy meg ne barnuljon). A kefirbe törjük bele a f
Fogunk egy ananászt, félbevágjuk, kivájjuk a húsát, majd fölaprózzuk, hozzáöntjük a diót és a konyakot. A két ananászfél megmaradt részét hűtőbe tessz
A hozzávalókat keverjük össze egy koktélkeverőben, majd töltsük koktélpohárba.
Előkészület: 2 perc.
A borsot belekeverjük a mustárba, majd a bélszínt bekenjük vele. Az olaj felével meglocsoljuk, majd 4-5 napra hűtőbe tesszük.
Utána megsózzuk, és olajban me
A karaj bőrét beirdaljuk, majd a húst félbevágjuk, szétnyitjuk. Ezután kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fokhagymával és a mustárral ízesítjük. A birsalmá
A csülköket megfőzzük, majd leszedjük a csontról. Fél kg lisztet, élesztőt 1 dl langyos vízzel összekeverünk és kelni hagyjuk. Majd a maradék lisztet is hoz
Csinálunk egy rendes tojást sóval. Kirakjuk egy lapos tányérba adtán arra rakunk egy kis pirospaprikát és borsot és össze szúrjuk két fogpiszkálóval.Utoljá
Ugrás a lap tetejére >>