A padlizsánt hosszában keskenyen felszeletelem, aztán kb. 4 teáskanál kristálykristálycukorból egy kevés olajjal megkaramellizálom. Ha a kristálycukor már fel
Az articsóka csúcsait kissé levágjuk, majd néhány percig sós vízben főzzük. Ezután ecetes, sós vízbe keverjük, és készre főzzük. Eközben egy tálban ö
Mártáshoz forrósítsunk fel olajat, majd dinszteljük meg benne a mogyoróhagymát és a fokhagymát. Rajuk hozzá a paradicsomot, sót,borsot, bazsalikomot, és főzz
Forró, sós vízben 10-15 perc alatt főzzük meg a rizst, majd szűrjük le és csepegtessük le. Hevítsük fel a vokot. Amikor már forró pirítsuk meg benne a szez
a burgonyákat szurkáljuk meg a nyárssal, és mikróban puhítsuk 4 percig. Fordítsuk meg őket és még 4 percig melegítsük. Vegyük ki és csomagoljuk alufóliába
Alaposan megmossuk, majd beáztatjuk a babot. Apróra daraboljuk a megtisztított hagymát, zsíron megpirítjuk rászórunk pirospaprikát, majd hozzáadjuk a babot és
A hagymát és fokhagymát felaprítjuk, majd olajat forrósítunk a wokban, és megfuttatjuk benne. Ráhintjük a pirospaprikát, kevés vizet öntünk hozzá, majd bele
Finomra feldaraboljuk a hagymát, majd zsírban jól megpirítjuk és melléadjuk a feldarabolt paradicsomot, gombát és paprikát. Későb beletesszük a rizst is, amit
Ugrás a lap tetejére >>