A halat megtisztítjuk, majd felszeleteljük és megsózzuk. A hagymát felaprózzuk, majd egy bográcsba tesszük a hallal együtt, és felöntjük vízzel. Miután felf
A halcsontot felengedjük bő vízzel és háromnegyed óráig takarékon főzzük, közben sóval ízesítjük.
A hagymát, a gombát, a paradicsomot és a paprikákat
A pontyot megtisztítjuk, majd kifilézzük és felszeleteljük. A csontokat, a fejet és a farkat egy lábosba tesszük, sózzuk, majd felengedjük vízzel, és kb. egy
A halat felszeleteljük, megsózzuk és hűtőbe tesszük. A halcsontból alaplevet készítünk, majd a halfiléket olajban megsütjük. A szalonnát felaprózzuk, és a
A halat megfűszerezzük, és megtűzdeljük, majd lisztbe forgatjuk és elősütjük. A zsírt amiben a hal sült felhasználjuk a mártás készítéséhez:
megpirít
A halat megtisztítjuk és a maradékot felöntjük 1 liter vízzel,amit főzni kezdünk. Hozzáadjuk az egyik felvágott hagymát, sóval ízesítjük. Ebből a halléb
A halat felszeleteljük 3 cm-es darabokra. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, a felkockázott paradicsomot
A halakat megtiszítjuk, feldaraboljuk, a hagymát felkockázzuk és rétegenként egy lábasba helyezzük őket. Felöntjük vízzel, hozzáadjuk a fűszereket, és kés
Ugrás a lap tetejére >>