Meglangyosítjuk a tejet közepes lángon. Az élesztőt belemorzsoljuk egy csészébe, és 3 ek meleg tejet, 1 ek cukrot és 2 kiskanál lisztet adunk hozzá. A csészé
Egy edényben felolvasztjuk a vajat vagy Rama margarint és hagyjuk kicsit kihűlni. Egy 3 l- es edénybe szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet. Majd összekeverjük
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseibe papírformákat teszünk, vagy belisztezzük, kivajazzuk őket.
miután átválogattuk az áfonyát,
Egy tálban összekeverjük a tojást, a vajat, a cukrot, a tejet, a vaníliát és a lisztet, majd az egészet muffinformákba kanalazzuk, és előmelegített sütőben
A sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A muffinsütő mélyedéseibe papírformákat teszünk, vagy belisztezzük, kivajazzuk őket.
Meghámozzuk az almákat, felvágjuk
A lisztet tedd hozzá a sütőporhoz. Ujjaddal fújj egy lyukat a közepébe, és öntsd bele a felvert tojást, a szedret és az almalevet.
keverd össze, és kanalazd
A tojást a cukorral és a vaníliás cukorral habora keverjük. Beletesszük a Rama margarint, a rumot és a sót. A sütőport belekeverjük a lisztbe, majd a masszába
2 tojás fehérjét 2 ek cukorral keményre verek. Belereszelek 3 szép nagy hámozott almát. Hozzáadok kb. fél ek reszelt fahéjat. Beleszitálok annyi lisztet, hogy
Ugrás a lap tetejére >>