Porcelán csészécskékbe rétegenként lerakjuk a salátát és a sonkát, végül a bevert tojásokat, és leöntjük a felhevített kocsonyával, majd ismét lehűtj
A tojásokat mossuk meg, és tegyük a füstölt lébe. Forraljuk lassan fel, és főzzük 15 percig. A citromlevet, a cukorral, 2 ek. főzőlével öntsük a zselatinra,
Forraljuk fel a csontokat bő vízben, majd öblítsük le őket. Másodszorra már tegyük a leveshez a zöldségeket és a sót is. Kb. 3 órán keresztül főzzük am
A húslét összekeverjük a borral, és a kétféle húst megfőzzük benne. Megfűszerezzük, majd ha a húsok megpuhultak, leszűrjük. A húsokat felkockázzuk, majd
A húst és a szalonnát 60 percig főzzük a húslében. Beletesszük a sárgarépát, és még fél órát főzzük. Utána a húst és a szalonnát felkockázzuk, a s
A csülköt a farokkal, hagymával és szalonnabőrrel együtt 4 liter sós-borsos vízben 3 órát főzzük. Két óra után hozzáadjuk a sárgarépát. Utána a csül
Salátát készítünk: a felkockázott halat, gombát, zellert, paradicsomot, fűszereket összeöntjük a mártással, és a felolvasztott kocsonya felével. A maradék
A húst, zöldségeket, fűszeres vízben feltesszük főni. Ha megpuhult a hús, leszűrjük a levét, a húst feldaraboljuk, és egy lábosba tesszük, majd ráöntjük
Ugrás a lap tetejére >>