Meglangyosítjuk a tejet közepes lángon. Az élesztőt belemorzsoljuk egy csészébe, és 3 ek meleg tejet, 1 ek cukrot és 2 kiskanál lisztet adunk hozzá. A csészé
A tojássárgáját a cukorral,olajjal és a tejel jól összekeverjük.Beleszorjuk a lisztet a sötőporral tovább keverjük.A tojásfehérjét kemény habbá verjük,m
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kinyújtjuk, és nagyméretű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk. A korongokat tegyük egy kikent
A gyümölcsöket eloszlatjuk négy kehelyben, majd rátesszük a joghurtot. Alaposan megszórjuk a cukorral, majd sütőbe tesszük. Néhány percig grillezzük, hogy a
A vörösborhoz keverjük a cukrot, az áfonyát, a citrom levét és héját, valamint a kevés vízben feloldott zselatint. Hűtőbe tesszük, majd amint kezd megdermed
A sorbet hozzávalóit egy fagylaltgépben összekeverjük, és elkészítjük a fagylaltot. Eközben egy tálban összekeverjük a bort, a likőrt, az esszenciát és a
Tészta:
Keverjük össze a lisztet a barnacukorral, majd adjuk hozzá a kockára vágott vajat. Morzsoljuk el a cukros lisztet. Öntsük hozzá a vaníliaeszenciát, é
Ugrás a lap tetejére >>