A bárányhúst megtisztítjuk, majd felkockázzuk. A Rama
margarint felolvasztjuk, majd hozzáadjuk az összepréselt
fokhagymát, a
köményt, a
vegetát, és az egészet jól összekeverjük. Megvárjuk, amíg a
hagyma megpirul, majd a piros
paprikát és a húst is hozzáadjuk. Megvárjuk, amíg elkezd forrni, ekkor a
tejszínt beleöntjük, és beleszórjuk a
gombát, illetve a felkockázott
sárgarépát, fehérrépát, vörös
hagymát és
fokhagymát. Tárkonnyal,
vegetával fűszerezzük, és beletesszük a szaft kockát, hogy még jellegzetesebb ízt adjunk neki. Amikor a zöldségek és a hús is kellő mértékben megpuhult,
tejföllel behabarjuk, és hozzáöntjük a
tárkonyos
ecetet. Tálalásnál felaprított petrezselymet és
sonkát szórunk bele, majd fogyaszthatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>