A
sonka felét egy nagy lábosban megfőzzük, majd a főzőlébe tesszük a fürj
tojásokat, és ezeket is megfőzzük. Miután megfőttek, meghámozzuk, és félbevágjuk őket. Óvatosan kiszedjük a sárgájukat, és összekeverjük a
liszttel, a Rama
margarinnal, a
tejjel és az
ecetes
tormával. A
tojásfehérjéket ezzel a masszával töltjük meg, majd
aszpikkal bevonjuk őket. A
salátákat, az
uborkát, a
hagymát és a
paradicsomokat megtisztítjuk, majd felszeljük őket, és ráöntjük a balzsam
ecetet és az
olívaolajat. Tálalásnál felszeljük a
sonkát, a nyers
sonkából is szelünk, tányérra tesszük őket, a
salátát és
tojást kínálunk hozzá.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>