Készítsünk páclevet a
hagymából, a zöldségekből, a
babérlevéllel,
borssal. Tegyük bele a húst, és öntsük fel
vízzel, hogy ellepje. 2 napig tartsuk hidegen. Vegyük ki a húst, tűzdeljük meg
szalonnadarabokkal. a zöldségeket tegyük tepsibe, adjunk hozzá
zsírt, tegyük rá a nyulat, és süssük meg. A húst vegyük ki, a zöldségeket szórjuk meg
liszttel, pirítsuk meg, majd engedjük fel egy kevés páclével és a
tejföllel. Ízesítsük
mustárral,
cukorral, és
ecettel. Forraljuk 20 percig, majd szűrjük át. Tegyük bele a
citrom levét, és héját, és a nyulat. Pároljuk puhára.
Zsemlegombóccal tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>