A
szalonnát felaprítjuk, majd az olajon kisütjük. A
hagymát felkarikázzuk, és az olajon megfonnyasztjuk. A
csirkemellről lehúzzuk a bőrt, kicsontozzuk, majd felkockázzuk. Hozzáadjuk a
hagymához, és kicsit megpirítjuk. Utána kevés vizet öntünk hozzá,
sóval és a
fokhagymával ízesítjük. Lefedjük, és alacsony hőfokon megpároljuk, majd levesszük a fedőt, és
zsírjára sütjük. A
paprikát és a
paradicsomot felkarikázzuk, majd először a
paprikát, pár perccel később a
paradicsomot is a húshoz adjuk. Az
almát meghámozzuk, lereszeljük, majd azt is a húshoz adjuk, a
curryporral együtt. Újra lefedjük, és készre pároljuk. A makarónit megfőzzük, a csirkéhez hozzákeverjük a
tejfölt, de nem forraljuk fel, majd a tésztára öntjük. Te
tejére szórjuk a
sajtot.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>