Forraljuk fel a húslevest, majd 15 perc alatt főzzük meg benne a felkockázott burgonyát. Forrósítsuk fel a zsírt, majd süssük rajta aranysárgára az apróra vágott vöröshagymát és dióbelet. Vegyük le a tűzről, egy kicsit hűtsük le, majd a csirkehús felével és 1 dl levessel együtt turmixgépben pépesítsük. Ezután keverjük el a masszát a maradék húslevessel, és tegyük bele a maradék csirkehúst kockára vágva. Főzzük egy percig, sózzuk, borsozzuk, tejföllel és finomra vágott petrezselyemzölddel ízesítsük, majd tálaljuk forrón.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom