Készítsük elő a parazsat a grillsütőben. A hagymákat tegyük a rácsra, zártjuk le a sütőt, és süssük a hagymákat 1-1,5 órát. Közben forgassuk meg! Vegy
A tököt felkockázzuk, megfőzzük. A sütőbe pár percig sütjük a felkarikázott paprikát. A paradicsomot, felvágottat, hagymát felszeleteljük, végül összeke
A spárgát vágjuk 3 darabba, és dobjuk ki a fás részét. Sós vízben főzzük puhára 20 perc alatt. A ceruzababot vágjuk ketté és mossuk meg. A lóbabot fejtsü
Vágjuk fel a babot, a hagymát, a sárgarépát, a zellert, és a fehérrépát. Sós vízben főzzük őket puhára. Szűrjük le a zöldségeket, majd tegyük egy lá
Zellert sós vízben puhára főzzük. Melegen meghámozzuk, és ha kihűlt, vékony szeletekre karikázzuk.
Mártó tészta: liszthez hozzáadjuk a tojást, csomóment
A zöldségeket megfőzzük a saláta, paradicsom, paprika kivételével. A zöldségeket kivétel nélkül feldaraboljuk, és leöntjük a tejfölös mártással, végü
A zellert felkockázzuk, sós vízben megfőzzük. Az almát meghámozzuk, feldaraboljuk, és összekeverjük a dióval, citrommal, mártással, zellerrel, és a saláta
Zsemlét 1-1 cm-es kockára vágjuk, majd ropogósra pirítjuk. Liszthez hozzáadjuk a tojásokat, sót, annyi tejet, hogy lágy tésztát kapjunk. Beletesszük a finomra
Ugrás a lap tetejére >>