Egy edényben forraljuk fel a
tejben és
tejszínben elkevert
fokhagymát, majd hagyjuk kicsit hűlni, vegyük ki belőle a
fokhagymát, és dobjuk el. A
tojásokat keverjük el a
liszttel, majd keverjük ebbe bele az újramelegített
tejes levet. Ezt egy lábosban ismét felmelegítjük, krémmé főzzük. Beleszórjuk a
sajtot meg némi fűszert, és átkeverjük. A tésztát nyújtsuk ki, és készítsunk belőle 11 cm átmérőjű korongokat, amiket tegyünk egy kikent tepsire. Ezeket kenjük meg a krémmel úgy, hogy hagyjunk egy kis peremet, amire tegyünk pár szem
kapribogyót. A te
tejüket 3
hagymacikkel és fenyőmaggal díszítsük, amit locsoljunk még meg egy olajos-
ecetes keverékkel. Előmelegített sütőben, 190 fokon, 20 perc alatt készre sütjük. A süteményt
petrezselyemmel megszórva kínáljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>